TYSIM DIE MATERIAALco., LTD OPSTAPELEN.  

 

       --DE LEIDER VAN KLEINE ROTERENDE BORINGSinstallatie!

Thuis

TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD

Certificaten
Van goede kwaliteit Het opstapelen van Installatiemachine voor verkoop
Van goede kwaliteit Het opstapelen van Installatiemachine voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik zei mijn werkgever, Rafaël, dat van uw product zeer hield, hoop om more and more samenwerking tussen bedrijven te hebben, aangezien ik u vertel dat mijn werkgever met het product zeer tevreden is geweest.

—— Mevr. Bethlehem

Wij worden indruk gemaakt op door uw betrouwbare kwaliteit en perfecte dienst. Wij zullen op ons goede zaken met uw bedrijf verheugen.

—— M. Win Hlaing

Ik ben online Chatten Nu

TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD

1 2 3 4
TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD
Professionele ingenieurs Professionele Workshop Proper Pakhuis Ervaren Team

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : TYSIM
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 70% - 80%

TYSIM die MATERIAALco., Ltd OPSTAPELEN is de enige professionele nationale high-tech onderneming van klein R&D en productie en midden die materiaal in China, met ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem opstapelen. De producten omvatten hydraulische opstapelende installatie, modulaire opstapelende installatie, hydraulische stapelbreker, de mechanische greep van de diafragmamuur en andere verwante producten. De reeksen van TYSIM Kr kleine opstapelende installaties en de reeksen van KP hydraulische stapelbrekers zijn de binnenlandse beroemde merken.

 

Met meer dan 40 octrooien, hebben de reeksen van TYSIM Kr kleine opstapelende installaties het Ce-certificaat verkregen, dat voor diverse burgerlijke en projecten van de urbanisatiebouw geschikt zal zijn. Kenmerkend hoog rendement en betrouwbare prestaties, hebben de reeksen van Kr kleine opstapelende installaties goed reputatie in zowel China als in het buitenland klanten in de bouwprojecten voor metro, viaduct en woningbouw bereikt. Uitgevoerd naar Australië, Rusland, Thailand, Argentinië, Zambia en andere landen, zal TYSIM die installaties opstapelen de optimale machines voor de bouw van de urbanisatieinfrastructuur worden.

 

De voortgekomen reeks van KP hydraulische die stapelbrekers (ook als concrete stapelsnijder worden genoemd) kan hoop van stapelhoofd snijden snel, die de traditionele hand scherpe methode in China heeft veranderd. De reeksen van TYSIM KP hydraulische stapelbrekers hebben 11 kernoctrooien, met inbegrip van één octrooi voor uitvinding in China gewonnen. Momenteel, zijn de hydraulische de stapelbrekers van TYSIM uitgevoerd naar Amerika, Rusland, Brazilië, Australië, Vietnam, Indonesië, Sri Lanka en andere meer dan 20 landen.

 

Met goede internationale visie en uitstekend ingenieursteam, houdt TYSIM het concept „Nadruk, leidt tot, Klep“ en concentreert zich op R&D van het opstapelen van de producten van de stichtingsbouw. Met de het werkstijl van „Nadruk op details, houd verbeterend“ en de voordelen van belangrijke technologie en markt, TYSIM zullen proberen om „TYSIM“ te bouwen om „Binnenlandse eerste klasse en Internationaal beroemd“ merk van professioneel opstapelend materiaal in 5 jaar te worden, ondertussen bevorderend binnenlandse burgerlijke stichtingsbouw.

Contactgegevens
TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD

Contactpersoon: Ms. Camilla

Tel.: 86-510-83590747

Fax: 86-510-83590757

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)