TYSIM DIE MATERIAALco., LTD OPSTAPELEN.  

 

       --DE LEIDER VAN KLEINE ROTERENDE BORINGSinstallatie!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD

Ik ben online Chatten Nu
China TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD certificaten
China TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD certificaten
Ik zei mijn werkgever, Rafaël, dat van uw product zeer hield, hoop om more and more samenwerking tussen bedrijven te hebben, aangezien ik u vertel dat mijn werkgever met het product zeer tevreden is geweest.

—— Mevr. Bethlehem

Wij worden indruk gemaakt op door uw betrouwbare kwaliteit en perfecte dienst. Wij zullen op ons goede zaken met uw bedrijf verheugen.

—— M. Win Hlaing

TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD

TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD
TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD
TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD
TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD
TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD
TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD
1 2 3 4 5 6
Proper Pakhuis Prachtige architectuur Expenriencedteam Cerficate Exihibition In company factory woking

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : TYSIM
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 70% - 80%

TYSIM die MATERIAALco., Ltd OPSTAPELEN is een belangrijke onderneming gespecialiseerd in R&D en de productie van kleine en middelgrote compacte roterende boringsinstallaties. TYSIM is ook een lid van het comité van beheer van de Vereniging van de Nationale Stichtingsindustrie binnen de Vereniging van de Nationale Industrie van Bouwmachines. TYSIM, een Nationale hi-tech onderneming, heeft ISO9001-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem en JiangSu-Provincie privé- hi-tech ondernemingscertificatie overgegaan. De gehele reeksen producten hebben Ce-certificatie overgegaan. Het heeft meer dan 40 octrooienontwerpen geregistreerd. China TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

TYSIM-de producten omvatten klein - met maat roterende boringsinstallaties, modulaire boringsinstallaties, Caterpillar-middelgrote roterende de boringsinstallaties van de chassisreeks, hydraulische stapelbrekers, en andere verwante producten. De reeksen van TYSIM Kr kleine roterende boringsinstallaties en de reeksen van KP hydraulische stapelbrekers zijn nu één van de professionele merken in de het opstapelen zich industrie. Vier jaar op een rij, werd TYSIM erkend door de Road van China Machines Netto als hoogste tien merken om gebruikersaandacht te krijgen. In 2019, werd het geschat als één van de top 50 professionele fabrikanten van bouwmachines door de industrievereniging van de bouwmachines van China.

 

Na bijna 10 jaar van nadruk op roterende boringsinstallatie, heeft TYSIM een volledige waaier van kleine en middelgrote roterende boringsinstallaties bestaand uit de reeks van Kr ontwikkeld: KR40, KR50, KR80, KR90, KR125, KR150, KR220C, KR285C; de m-installaties van de reeks multifunctionele boring KR80M, 90M, KR125M, KR220M met lange avegaarcfa Functie, en de lage hoogte KR150S en roterende de boringsinstallaties van KR285S.China TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

 

TYSIM-de boringsinstallaties is niet alleen geschikt voor diverse burgerlijke en projecten van de urbanisatiebouw. Zij zijn ook geschikt voor metro, viaduct en renovatie van oude landgoedprojecten. Kenmerkend hoog rendement en betrouwbare prestaties, hebben de reeksen van Kr kleine boringsinstallaties uitstekende erkenningen in zowel China en in het buitenland bereikt. TYSIM-de producten zijn uitgevoerd in partijen aan Australië, Singapore, Rusland, Thailand, Argentinië, Vietnam, Indonesië, Filippijnen, Qatar, Zambia en meer dan 40 landen. Met de vordering van de Chinese bouwnijverheid op het volgende hogere niveau, TYSIM-zullen de boringsinstallaties de optimale machines voor de de urbanisatieinfrastructuur en redevelopmrnt bouw worden.

 

De reeks van KP hydraulische die stapelbrekers (als concrete die ook stapelsnijder worden bekend) door TYSIM is heeft voortgekomen de stapel scherpe kwesties op een meest efficiënte en efficiënte manier opgelost. Het heeft snel knipsel van stapels in een veel kortere tijd toegelaten die de traditionele hand scherpe methode in China heeft veranderd. De reeksen van TYSIM KP hydraulische stapelbrekers hebben 11 kernoctrooien, met inbegrip van één octrooi voor uitvinding in China gewonnen. Momenteel, TYSIM-zijn de stapelbrekers uitgevoerd naar Amerika, Engeland, Brazilië, Australië, Vietnam, Indonesië, Sri Lanka en andere meer dan 40 landen

.China TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Bedrijfsprofiel 2

 

 

Onder de leiding van de stichter heeft M. Xin (Peng), een commissielid van het Nationale de Machinescomité van de Stichtingsbouw binnen het Nationale Normalisatiecomité, TYSIM op zijn plaats een team van specifieke beroeps met stevige ervaring gespecialiseerd in het pilling van de industrie gezet. Zij hebben een samenhangend team met brede internationale visie en rijke productervaring gebouwd. Het aanhangen het kernconcept „de Nadruk van de Waardeverwezenlijking“ en het indruppelen van het principe om „op details zich te concentreren en het ononderbroken verbeteren“, om zich op R&D en de productie van de kleine en middelgrote roterende boringsinstallaties te concentreren, hebben TYSIM verder zijn belangrijke positie in technische deskundigheid en marktaandelen bevestigd en versterkt om de bevordering te bevorderen van het boren van materiaal van de binnenlandse stichtingsindustrie. Op tijd te komen om, TYSIM-zal het merk een hoogste rijmerknaam in de binnenlandse markt evenals de internationale markt worden.

China TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD Bedrijfsprofiel 3

 

Contactgegevens
TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD

Contactpersoon: Ms. Camilla

Tel.: +86 18352067788

Fax: 86-510-83590757

Direct Stuur uw aanvraag naar ons