TYSIM DIE MATERIAALco., LTD OPSTAPELEN.  

 

       --DE LEIDER VAN KLEINE ROTERENDE BORINGSinstallatie!

Thuis ProductenHydraulische Stapelbreker

Snijder van de de Module de Hydraulische Stapel van het staalomhulsel voor Stapels van de Graafwerktuig de Verpletterende Stichting

Certificaat
Van goede kwaliteit Het opstapelen van Installatiemachine voor verkoop
Van goede kwaliteit Het opstapelen van Installatiemachine voor verkoop
Ik zei mijn werkgever, Rafaël, dat van uw product zeer hield, hoop om more and more samenwerking tussen bedrijven te hebben, aangezien ik u vertel dat mijn werkgever met het product zeer tevreden is geweest.

—— Mevr. Bethlehem

Wij worden indruk gemaakt op door uw betrouwbare kwaliteit en perfecte dienst. Wij zullen op ons goede zaken met uw bedrijf verheugen.

—— M. Win Hlaing

Ik ben online Chatten Nu

Snijder van de de Module de Hydraulische Stapel van het staalomhulsel voor Stapels van de Graafwerktuig de Verpletterende Stichting

China Snijder van de de Module de Hydraulische Stapel van het staalomhulsel voor Stapels van de Graafwerktuig de Verpletterende Stichting leverancier
Snijder van de de Module de Hydraulische Stapel van het staalomhulsel voor Stapels van de Graafwerktuig de Verpletterende Stichting leverancier Snijder van de de Module de Hydraulische Stapel van het staalomhulsel voor Stapels van de Graafwerktuig de Verpletterende Stichting leverancier

Grote Afbeelding :  Snijder van de de Module de Hydraulische Stapel van het staalomhulsel voor Stapels van de Graafwerktuig de Verpletterende Stichting

Productdetails:

Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: TYSIM
Certificering: CE, ISO9001
Modelnummer: KP400S

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: houten verpakking, geschikt om te verschepen
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Stapeldiameter: 250~400mm Max.rod druk: 280kn
Menigteslag: 135 mm Max. menigtedruk: 30MPa
Max. vereiste cilinder: 20L/min Quantity/8h: 100/8h
Max. enige scherpe hoogte: ≤300mm Algemeen gewicht: 0.6T
Type: Hydraulische Stapelbreker kleur: geel of aangepast

De Hydraulische Opstapelende Installatie KP400S van TYSIM

 

Technische Beschrijving van Hydraulische de Stapelbreker van KP400S
Type KP400S
Stapellengte 250~400mm
Max. staafdruk 280kN
Max. cilinderslag 135mm
Max. menigtedruk 30MPa
Max. enige cilinderstroom 20L/min
Quantity/8h 100/8h
Max. enige scherpe hoogte ≤300mm
Graafwerktuigcapaciteit ≥7t
Werkende grootte 1440×1440×1500mm
Totaal gewicht 0.6t

 

Snijder van de de Module de Hydraulische Stapel van het staalomhulsel voor Stapels van de Graafwerktuig de Verpletterende Stichting

 

Productdetails

1. Cilinder-Het Chinese Grootste Merk van de Cilinderfabriek: SANY-Cilinder

2. Module-Staalomhulsel, dat sterker is dan ijzerlassen

3. Boorstaaf-3-tijden Speciale Thermische behandeling, die zijn sterkte & hardnekkigheid waarborgt

 

Prestaties

1. De het leiden hydraulische stapelbreker/de snijder, met vijf gepatenteerde technologieën, zijn het meest efficiënte materiaal aan het verpletteren van de fundationstapels en vullen het hiaat van China.

2. Het gebruiken ging modulair ontwerp vooruit, kan het voor het verpletteren van stapel van verschillende diameters worden gebruikt door de hoeveelheid van de modulecombinatie te veranderen.

3. Het kan op een laregeverscheidenheid die van bouwmachines worden geïnstalleerd, de veelzijdigheid en de economie realiseren.

 

De verrichtingsstappen van de stapel

1. Maak de beweging van de stapelbreker aan de plaats van het stapelhoofd.

2. Pas de hoogte van de stapelbreker aan de geschikte scherpe plaats (de pleidooien verwijzen naar de lijst van de bouwparameter, anders kan de ketting worden gebroken) aan, en klem te snijden stapelposotion vast.

3. Pas de druk van het graafwerktuig systrm volgens de concrete sterkte aan, en zet de cilinder onder druk tot de concrete stapel onder hoge druk wordt gebroken.

4. Na het snijden van de stapel, hijs het concrete blok.

5. Verplaats de verpletterde stapel in de ontworpen positie.

 

Waarom kies ons?

1. Wij zijn de eerste fabriek om stapelbreker in China met meer dan 4 jaar te ontwerpen te vervaardigen.

2. Wij hebben het Octrooi voor Uitvinding van Hydrauilc-Stapelbreker in China.

3. Onze stapelbrekers zijn verkocht aan meer dan 20 landen, met goed koppel terug.

4. Gebruikend beste materiaal, is onze stapelbreker de beste kwaliteit

 

 

Bedrijfinleiding

TYSIM-de machines concentreren zich op het onderzoek, ontwikkeling en de vervaardiging van het soort stapel het werk het enginerring machiney, het is zich het unieke bedrijf dat bij het ontwikkelen van kleine en middelgrote roterende boringsinstallatie van toepassing zijnd voor het burgerlijke enginerring concentreert, nu heeft verkregen meer dan 40 octrooien van stapel het werk het enginerring machiney. De originele Breker van de de groottestapel van KP (ook genoemd de machine van de onderbrekingsstapel) van bedrijf in China, realiseert efficiënt knipsel op grote schaal, veranderen de geschiedenis opstapel dat binnenlands zich gebied die van stapel op de arbeiders en geen professioneel materiaal baseert het snijden. Deze productie verkreeg 11 kernoctrooien, onder hen 1 uitvindingsoctrooi, zijn zij uitgevoerd naar Amercian, Brazilië, Australië,Vietman, Indonesië en veel andere landen.

 

Installatie van de de grootte wint de kleine en middelgrote roterende boring van Kr op veel gebied van metro, viaduct, huizen het lof van alle klanten voor het bouwresultaat, zal het de lage kosten en het hoge efficiënte stapel werkende materiaal op verrichtingsgebied van nieuwe urbanizationalbouw van ons land zijn. Met het doel „ben de betrouwbare stapel werkende expert, vervaardigen de handel die opmerkelijke productie leiden“, werven wij uitstekende talenten aan constant, creëren oorzakenterras voor de win-win situatie tussen personeel en bedrijf. Wij houden ons aan het kernconcept „creatieve concentratie, taxeren“ concentraat bij het onderzoek en de ontwikkeling in de stapel het basical bouwgebied, zich op de het werk stijl van „loonsaandacht aan details baseert, houdt verbeterend, tegen de traagheid, beëindigt dagelijkse plicht“ levert grote te realiseren inspanningen de visie van „de hartstimulator van kleine en middelgrote stapel werkende machines“ wordt.

 

Contactgegevens
TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD

Contactpersoon: Camilla

Tel.: +8618352067788

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)