TYSIM DIE MATERIAALco., LTD OPSTAPELEN.  

 

       --DE LEIDER VAN KLEINE ROTERENDE BORINGSinstallatie!

Thuis Over ons

Geschiedenis

Certificaten
Van goede kwaliteit Het opstapelen van Installatiemachine voor verkoop
Van goede kwaliteit Het opstapelen van Installatiemachine voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik zei mijn werkgever, Rafaël, dat van uw product zeer hield, hoop om more and more samenwerking tussen bedrijven te hebben, aangezien ik u vertel dat mijn werkgever met het product zeer tevreden is geweest.

—— Mevr. Bethlehem

Wij worden indruk gemaakt op door uw betrouwbare kwaliteit en perfecte dienst. Wij zullen op ons goede zaken met uw bedrijf verheugen.

—— M. Win Hlaing

Ik ben online Chatten Nu

TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD

1 2 3 4
TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD
Proper Pakhuis Prachtige architectuur Expenriencedteam Professionele Workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : TYSIM
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 70% - 80%

TYSIM DIE MATERIAALco., LTD OPSTAPELEN

 

1. 2012, Eerste lanceert speciale stapel scherpe machines, genoemd hydraulische stapelbreker, heeft de reeks van KP van stapelbreker traditioneel van hand scherpe methode in hydraulische mechanisch op stapels veranderd, die naar de V.S., Brazilië, Rusland en andere meer dan 30 landen worden uitgevoerd.

 

2. 2012, Eerste lanceert de kleine opstapelende installatie van KR80A, om de beste keus voor de bouw te zijn van de urbanisatieinfrastructuur, die naar Rusland, Australië, Argentinië, Thailand en andere 8 landen wordt uitgevoerd.

 

3. 2013, Eerste lanceert KPS-reeks van speciaal hydraulische machtspak voor hydraulische stapelbreker, hogere efficiencybouw met draadloze controle.

 

4. 2014, Eerste nieuw concept modulaire opstapelende installatie, realiseert lanceert om graafwerktuig in het opstapelen van installatie te veranderen snel, is KR50 die installatie opstapelen overzee uitgevoerd, wordend de de industrie heldere vlek bij de industrie van de stapelstichting van Bauma China 2014.

 

5. 2015, Eerste lanceert kleinste hydraulische opstapelende installatie KR40 in China, met kleine grootte, lage hoogte, lichtgewicht, flexibeler, die nieuwe methode realiseert om het werk in de tunnel op te stapelen.

 

6. 2015, Eerste lanceert kleine multifunctionele hydraulische opstapelende installatie KR125M, om de hydraulische het opstapelen zich installatiemethode en CFA-methode te realiseren om gebruik te schakelen.

 

7. 2015, Eerste lanceert kleine hydraulische opstapelende installatie KR90C met KATTENchassis, vult high-end het kleine roterende hiaat van de boringsinstallatie, de industrienadruk wordt.

 

8. 2016, de eerste kleine hydraulische het opstapelen zich installatiefabrikant die de Europese Unie certificatie van Ce met volledige waaier van producten heeft. Diverse types van installatie zijn de de industriebenchmark geworden.

 

9. 2017, werd de eerste reeks van multifunctionele boringsinstallatie (KR80M) vrijgegeven die met CFA en roterende het boren methode. Tegelijkertijd, beëindigde Tysim al reeks van productversie.

 

10. 2018, Tysim bewoog zich in nieuwe fabriek en hield de openingsceremonie.

 

 

Contactgegevens
TYSIM PILING EQUIPMENT CO., LTD

Contactpersoon: Ms. Camilla

Tel.: 86-510-83590747

Fax: 86-510-83590757

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)